Vilkår


Virksomhedens navn: Abra Kadabra

Adresse: Sundsholmen 11, 9400 Nørresundby, DK
CVR-nummer: 26187184
Telefon nr.: +45 26 72 36 00
e-mail adresse: info@abra-kadabra.dk
web adresse:
www.abra-kadabra.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelse gælder for alle leverancer fra Abra-kadrabra.dk. Betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Abra-kadabra.dk.
Abra Kadabra tager forbehold for prisfejl, tastefejl og udsolgte varer.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Abra-kadabra.dk anset for sket, når køberen har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Cool Runner, GLS eller Post Danmark uden omdeling til levering i pakkeboks eller pakkeshop, medmindre der er valgt og betalt for levering til døren. Leveringstid 1-3 dage. Alle ordrer over kr. 399 kr. sendes fragtfrit. Ordrer herunder koster fra 29 kr. i fragt.

Risikoen for varer købt ved Abra-kadabra.dk overgår til køber på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Abra-kadabra.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Det er købers pligt at angive og på forlangende vise fejlen/manglen på varen. Opdages en fejl eller mangel bedes du kontakte Abra-kadabra.dk hurtigst muligt på info@abra-kadabra.dk

Hvis ikke køber afhenter pakken i pakkeboks eller pakkeshop indenfor rette tid pålægges et administrationsgebyr på 50 kr. + forsendelse (fra 29kr.). Afhentes pakken ikke, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kontakte køber for afklaring af, hvad der så skal ske med pakken.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert anvendelse af varen.

Varer bestilles online og kan betales med Dankort, JCB, Master Card, Eurocard, Visa og Mobilepay. Alle priser på
www.abra-kadabra.dk er i Danske kroner og inkl. moms. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes/er klar til afhentning i vores showroom.

Abra Kadabra bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Salg til lande udenfor Danmark: Abra kadabra har ikke ansvar for eventuelt told eller andre afgifter der måtte blive pålagt en vare, købt og afsendt fra Abra Kadabra. Denne told eller afgift afholdes af kunden.


Fortrydelsesret

Julegaver byttes til og med d. 7. januar 2019. Noter det venligst i kommentarfeltet. Bestil inden kl. 12 d. 20. december 2018 og få leveret inden jul.
Hos Abra-kadabra.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten forløber fra dagen efter, du modtager din vare. Vi gør opmærksom på, at du ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse af varen - i så fald betaler du alle omkostninger i forbindelse med varens returforsendelse til Abra Kadabra.


Du kan ombytte eller returnere dele af eller hele din ordre hos eller til os senest 14 dage efter, du tydeligt har gjort os opmærksomme på, du vil benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan nemt og billigt købe en returlabel med Track and Trace til 39 kr. her, som forsikrer din pakke undervejs.

Vi tilbyder én gangs gratis ombytning af størrelsen for alle danske kunder, såfremt vi har det i vores sortiment eller kan skaffe det hjem - skal du ombytte mere end én gang, skal du selv betale for ny fragt. Servicen gælder dog ikke nedsatte varer eller varer købt med rabat.


Køber du en returlabel skal du i kommentarfeltet under checkout skrive, om du ønsker at ombytte eller returnere (og meget gerne årsagen hertil), samt hvilken anden størrelse du evt. gerne vil have i stedet. Vi genererer herefter manuelt en returlabel til dig, som vi sender til din mail, og som du nemt kan sætte på din pakke. Vil du ombytte en ikke nedsat vare til en anden størrelse sender vi dig din returlabel gratis og trækker således ikke de 39 kr. Returlabels genereres kun i hverdagene mellem kl. 10-17. Du kan også vælge selv at stå for returforsendelsesomkostningerne (men husk at få track-and-trace nummer på pakken samt en kvittering fra posthuset eller fragtmanden, så du kan påvise, varen er afsendt).

Når vi har modtaget din pakke, behandler vi som udgangspunkt ordren med det samme. Herefter ombytter vi enten varen eller udbetaler varens fulde returbeløb til det betalingskort, hvorfra den er blevet købt. Bemærk, vi modtager ikke pakker og breve sendt pr. efterkrav.
Vedlæg venligst fakturanummer, fulde navn, adresse, telefonnummer og evt. konto- og reg. nr. i forsendelsen, som du sender til eller afleverer på adressen:


Abra Kadabra
Sundsholmen 11
9400 Nørresundby
Danmark

Alle ombytninger og retursager klares typisk indenfor 1-5 hverdage. Når vi modtager returvaren (eller dokumentation for, du har afsendt varen), bestræber vi os på at refundere betalingen til det benyttede betalingskort ved den oprindelige transaktion hurtigst muligt. Senest 14 dage efter vil beløbet igen stå på din konto. Du modtager en opfølgende mail fra os, når vi har modtaget og behandlet din sag/ordre.

Ved ombytning såvel som returnering er du ansvarlig for, pakken er grundigt forseglet og varen pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter således for al eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå, om varen passer samt falder i din smag. Det vil sige, at du/dit barn selvfølgelig kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men altså ikke tage den i brug. Gør du dette, kan det afhængig af den forringede handelsmæssige værdi betyde, at du ved ombytning eller returnering kun kan få noget eller i værste tilfælde intet af købsbeløbet retur.


Vælger du at aflevere din(e) vare(r) personligt på ovenstående adresse, beder vi dig give os tydelig besked forinden på tlf. 26 72 36 00, så du ikke går forgæves:) Ombytning og returnering kan som udgangspunkt foregå inden for almindelig åbningstid i showroomet. Har du kun mulighed for at komme uden for dette tidsrum, så giv os et kald - vi er ofte på kontoret alligevel. Og har du spørgsmål om det ene eller andet, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi er til at snakke med og vil strække os langt for at imødekomme dine behov og finde den bedste løsning:)


Logstatistik

For at du kan handle hos Abra-kadabra.dk skal køber registrere sig med navn, adresse, tlf.nr og e-mail adresse. Abra-kadabra.dk registrerer oplysningerne med det formål at kunne levere varen til køber. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det sker ved afgivelse af købers samtykke, således at køber er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles.

Registerede personoplysninger opbevares. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Køber har altid ret til at gøre indsigelse mod registeringen, og køber har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@abra-kadabra.dk

Vores vilkår er også indbefattet vores datasikkerhed. Læs om dem her