Ombytning & ReturHos Abra-kadabra.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten forløber fra dagen efter, du modtager din vare. Vi gør opmærksom på, at du ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse af varen - i så fald betaler du alle omkostninger i forbindelse med varens forsendelse retur til Abra Kadabra. Du kan ombytte eller returnere dele af eller hele din ordre hos eller til os senest 14 dage efter, du tydeligt har gjort os opmærksomme på, du vil benytte dig af din fortrydelsesret. Dette gør du ved enten at sende os en mail på info@abra-kadabra.dk, hvorefter du selv står for at sende varen tilbage eller ved købe en returlabel her på shoppen og følge vejledningen. Du sender herefter varen til:

Abra Kadabra
Sundsholmen 11
9400 Nørresundby

Vælger du at aflevere din(e) vare(r) personligt på ovenstående adresse, beder vi dig give os tydelig besked forinden på tlf. 26 72 36 00, så du ikke går forgæves:) Ombytning og returnering kan som udgangspunkt foregå inden for almindelig åbningstid i vores showroom. Har du kun mulighed for at komme uden for dette tidsrum, så giv os et kald - vi er ofte på kontoret alligevel:)

Gratis ombytning


Var størrelsen ikke helt rigtig? Så fortvivl ej!

Ønsker du en anden størrelse på samme produkt, tilbyder Abra-kadabra.dk nemlig gratis ombytning for alle danske kunder, såfremt vi har det i vores sortiment eller kan skaffe det hjem. Servicen gælder dog ikke på nedsatte varer eller varer købt med rabat.
Ønsker du at ombytte en ikke-nedsat vare kan du bestille/"købe" en returlabel her på shoppen. Følg vejledningen her og husk at skrive i kommentarfeltet, hvilken størrelse du ønsker byttet til. Når du har købt din returlabel, nedjusterer vi prisen til 0kr. efterfølgende. Vi behandler og mailer alle returlabels manuelt i hverdagene mellem 10-17 og trækker selvfølgelig ikke pengene (39 kr.) for din label ved ombytning.
Alle ombytninger klares typisk inden for 1-5 hverdage. Vi tilbyder én gangs fri ombytning - skal du ombytte mere end én gang, skal du selv betale for ny fragt. Er du i tvivl om det mindste skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte vores kundeservice på info@abra-kadabra.dk eller tlf. 26 72 36 00.

Ved ombytning såvel som returnering er du ansvarlig for, pakken er grundigt forseglet og varen pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du hæfter således for al eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå, om varen passer samt falder i din smag. Det vil sige, at du/dit barn selvfølgelig kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men altså ikke tage den i brug. Gør du dette, kan det afhængig af den forringede handelsmæssige værdi betyde, at du ved ombytning eller returnering kun kan få noget eller i værste tilfælde intet af købsbeløbet retur.

Når vi har modtaget din pakke, behandler vi som udgangspunkt ordren med det samme.


Returnering


Ønsker du at returnere én eller flere vare(r) kan du købe en returlabel her på shoppen eller selv stå for forsendelsesomkostningerne. Du bedes angive i henholdsvis kommentarfeltet eller via info@abra-kadabra.dk, hvilke varer du ønsker at returnere samt årsagen hertil.
Varens fulde returbeløb vil blive udbetalt til det betalingskort, hvorfra varen er købt. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Ved ombytning såvel som returnering er du ansvarlig for, pakken er grundigt forseglet og varen pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du hæfter således for al eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå, om varen passer samt farven falder i din smag. Det vil sige, at du/dit barn selvfølgelig kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men altså ikke tage den i brug. Gør du/I dette, kan det afhængig af den forringede handelsmæssige værdi betyde, at du ved ombytning eller returnering kun kan få noget eller intet af købsbeløbet retur.

Når vi modtager returvaren, bestræber vi os på at refundere betalingen til det benyttede betalingskort ved den oprindelige transaktion hurtigst muligt. Senest 14 dage efter vil beløbet igen stå på din konto.

Har du spørgsmål om det ene eller andet, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi er til at snakke med og vil strække os langt for at imødekomme dine behov og finde den bedste løsning:)