Profil

Om Abra-kadabra

Det hele startede for 43 år siden med butik Trine Børnetøj i Bredgade 7 i Aalborg. Her startede Erik op med "3 par bukser og en parkacoat". Siden voksede butikken til 230 m2. Navnet Abra-kadabra kom til i 1994, da butikken flyttede til Bredgade 5.

Navnet Abra Kadabra blev valgt, da vi syntes det rummede hele børnenes univers fra baby til teenager.

Butikken Abra Kadabra lukkede i slutningen af 2015, hvorefter Henriette, datter af Erik, besluttede sig for at drive Abra-kadabra videre som webshop. Henriette er 46 år gammel gift med Poul og har 3 børn: Anna Oline på 19, Magnus Emil på 17 og Josefine Emilie på 12 år. Hun har været med siden hun brugte sut og bøllehat, da hun blev ældre kom hun med på messer og var ret tidligt med på indkøb. De sidste 16 år var hun en del af ejerskabet og har både været på gulvet og en del af det administrative.

Abra-kadabra.dk gik online i februar 2016. Abra-kadabra.dk har valgt en række spændende danske og udenlandske mærker. Vi har lagt vægt på at mærkerne kan mixes på kryds og tværs. Abra-kadabra.dk tilbyder børnetøj i alderen 0-16 år.

Vi er hele tiden på udkig efter nye mærker, både danske og udenlandske, og vi vil gøre vores bedste for at præsentere Jer for et bredt udvalg af børnetøj.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på www.abra-kadabra.dk

Med kærlig hilsen

Henriette