Hjem Varer Zadig & Voltaire
Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire


Zadig & Voltaire er et fransk luksusbrand, der havde sin oprindelse i 1997. Brandet skabte en meget kendetegnende rock-stilistisk signatur, der meget hurtigt udgjorde brandets identitet. I 2004 kom den første børnekollektion, der i høj grad indeholdte den rockede og boheme-agtige stil, som man også kunne finde i voksenbrandet. Gennem grundlæggerens store netværk blev Zadig & Voltaire et succesfuldt og verdensomspændende brand.
Zadig & Volataire - Rocket børnetøj
Udforsk det rockede tøj til piger hos Abra-Kadabra.dk. Zadig & Voltaire laver tøj til børn i alderen 8 til 16 år, og du kan både finde kjoler, badetøj, t-shirts og sweatshirts hos os. Tøjet fra Zadig & Volataire er sjældent kedeligt. Mønstre, skrift og fede farver er at finde i næsten alle styles, hvilket passer perfekt ind i barnets legesyge og fantasifulde hverdag. Brandet går heller ikke ned på kvalitet. Tøjet er lavet i lækre og holdbare materialer, og dette er i høj grad nødvendigt, så barnet kan få lov at udfolde sig, uden at forælderen skal være nervøs for iturevet og ødelagt tøj.
Zadig & Volataire hos Abra-Kadabra.dk
Der er mange fordele ved at købe Zadig & Voltaire hos Abra-Kadabra.dk. Vi har altid servicen i højsædet, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Er du i tvivl om størrelsen eller pasform, kan du kontakte os på mail eller over telefon, hvor vi står klar til at hjælpe og besvare spørgsmål. Det er også muligt at se og prøve tøjet i vore store nye showroom i Nørresundby. Finder du noget, kan du også sagtens få det med hjem. Køber du over nettet, tilbyder Abra-Kadabra altid gratis fragt på alle ordrer over 399,-, og passer tøjet ikke, tilbyder vi også gratis ombytning på ikke nedsatte varer. Hvis du er på gavejagt, pakker vi ind ganske gratis i flot gavepapir. God shopping!