Hjem Varer Ver de Terre
Ver de Terre

Ver de Terre


- Funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed -

Det er de tre vigtige nøgleord, Ver de Terre holder sig i baghovedet, når de sæson efter sæson designer eksklusivt overtøj til børn i højeste kvalitet. Oversat fra fransk betyder de anderleds-klingende ord 'regnorm', men ellers er der hverken meget udenlandsk eller "jordnært" over mærket, der siden 1993 har produceret lette og luksuriøse jakker, frakker, fleece, flyverdragter, køredragter, skitøj, regntøj og tæpper til babyer og børn på dansk jord.

Hele kollektionen lever op til princippet om, at tøjet skal være let og behageligt at have på, så børnene kan bevæge sig frit og dermed være sjovt at lege i. Også derfor ser man mange børn på legepladserne og i børnehaverne rundt omkring i Ver de Terre overtøj, og det må virkelig siges at være blevet taget godt imod af den stilbevidste familie, der ikke vil gå på kompromis med børnenes velvære, hverken når det kommer til kvalitet, funktionalitet eller design.

Tøjets afdæmpede og douce farver, der altid går til det hele, samt de små detaljer som fine sløjfer eller store, bløde pelskanter har det med at stjæle særligt mødrenes opmærksomhed. Men der er tilmed masser af andre gode argumenter at bruge over for manden derhjemme, når det kommer til evt. at skulle forsvare endnu et Ver de Terre køb til ungerne online. Mærket er nemlig altid på forkant med udviklingen inden for nye materialer og funktioner, hvorfor både hætter og pelskanter altid er aftagelige, hvilket selvfølgelig er super praktisk, når det kommer til at skulle vaske - eller hvis barnet hænger fast i et træ! Ligeledes er det uden snore og har gode reflekser, så børnene også bliver tydelige i trafikken, ligesom stropper ved bukseben og praktiske lynlåse gør det nemt for børnene selv at tage af og på.

Med et Ver de Terre køb online kan du altså trygt stole på, at dit barn holder sig både varm, tør og sikker i sine vind- og vandtætte jakker eller super bløde fleece.

< 1 >