Hjem Varer Snurk
Snurk

Snurk


I 2007 begyndte Snurk egentlig som et velgørenhedsprojekt, der skulle rette fokus på problemet med de mange hjemløse unge i Holland. Istedet for at lave en traditionel kommunikationskampagne fik Peggy og hendes mand Erik den idé, at de ville kreere et produkt, som kunne sælges og dermed også skaffe penge til organisationen SZN - The Dutch foundation for homeless youngsters. Idéen var at printe fotos af papkasser på sengetøj, så det gav illusionen af at sove som en hjemløs, hvilket skabte stor opmærksomhed og blev en kæmpe succes. Dette var en øjenåbner for parret, som pludselig så mulighederne i at lege endnu mere med storytelling og fotoprints på sengesæt.

Inspirationen kommer eftersigende alle steder fra, men i modsætning til mange andre producenter af sengetøj til børn, tager Snurk de små mere seriøst ved at afbilde deres drømme om f.eks. at være en astronaut, prinsesse, brandmand mm. på en mere moden og stilfuld måde. Næsten alle sæt er f.eks. helt hvide med et klart, legesygt print, som passer godt ind i især de nordiske hjem, hvor selv børneværelserne gerne må være lette og luftige indrettet.
Snurks sengetøj er altsammen produceret i en høj bomuldskvalitet med unikke fotoprint i rene designs. Hvert fotoprint laver de selv - Astronauten er f.eks. lavet efter den originale NASA moon lander dragt, Piraten i samarbejde med filmen Pirates of the Caribbeans kostymier, Havfruen ud fra et billede af en fiskehale sat sammen med en selvsyet og perlebroderet overdel og Ballerinaen i samarbejde med The Dutch National Ballet, som hjalp parret med at udvælge en tutu, hvorefter en ballerina fra balletten poserede i den for kameraet. Kun det bedste, detaljerige og mest livagtige er nemlig godt nok, når det kommer til at producere Snurk sengetøj til børn og legesyge voksne.