Hjem Varer Petit By Sofie Schnoor
Petit By Sofie Schnoor

Petit By Sofie SchnoorHistorien om brandet Petit Sofie Schnoor begyndte i 2007, hvor Sofie som mor til to savnede alternativer til moderne børnetøj med store mærkelogoer, skrigfarver og markante mønstre. Derfor bad hun sin svigermor om at strikke noget tøj, der i højere grad viste barnet fremfor tøjet og således udsprang idéen til den første kollektion.

Inspireret af 1920'erne har Sofie Schnoor skabt et brand til de 0-14 årige, hvor farverne er nedtonede og douce samt stilen forenklet, men med et råt og moderne twist. Pasformen er ofte løs og behagelig, så barnet får frihed til bevægelse og udfoldelse uden at blive generet af tøjet. Kollektionen er lavet i slidstærke, bløde kvalitetsmaterialer uden brug af kunststoffer, og Sofie Schnoor står selv for prints og indfarvninger af alle styles. Således kombineres det enkle med det cool, når klassiske snit møder pailletter, nitter og prints, og Sofie Schnoor sætter barnet i centrum ved at tage (noget af) opmærksomheden fra tøjet.

Hos Abra-kadabra.dk vil også gerne sætte barnet i fokus ved at iklæde det stilfuldt og lækkert tøj. Derfor synes vi, Petit Sofie Schnoor passer godt ind i vores sortiment, hvor en stor del af kollektionen derfor også vil være repræsenteret.

< 1 >