Hjem Varer MP Denmark
MP Denmark

MP Denmark


"Hos os handler alting ganske enkelt om at skabe sunde og glade fødder"

Således definerer MP Denmark selv den mission, der har været i gang i mere end 75 år. Det hele begyndte i 1937'ernes Herning, hvor iværksætteren Martin Pedersen startede sin karriere som tekstilfabrikant med en enkelt strikkemaskine i et par beskedne kælderlokaler i sin bedstemoders ejendom. Martin, der med sine initialer lægger navn til firmaet, vælger i 1954 at fokusere stærkt på strømper til børn, hvilket har været en god forretningsidé lige siden.

I 2005 kom ønsket fra Tyskland dog om at supplere MP's strømper og strømpebukser med hatte, huer, tørklæder og vanter, hvorfor der blev udviklet en ny produktlinje, der i dag indgår som en helt naturlig del af MP's kollektion.
Imidlertid tærede den europæiske krise hårdt på virksomheden, hvorfor Morten Bundgaard og nye ejere kom til i 2012, hvor de igen valgte at re-fokusere på strømper til børn og kvinder, hvilket vendte udviklingen og igen sikrede MP den førende position på markedet, de har i dag.
Selv udtaler de, at de vil være verdensmestre i strømper til børn og deres mødre, hvorfor de året rundt arbejder målrettet og hårdt på at udvikle og skabe strømper, der værner om både miljøet og foden.

Hos Abra-kadabra.dk er vi glade for at have MP Denmark i vores sortiment, der med deres mange år på markedet må siges at have imponerende erfaring i at lave kvalitets strømper af økotex-certificeret garn til både mor og barn, der holder faconen og fastheden så godt, de bæredygtigt kan gå i arv.

< 1 2 >