Hjem Varer Loudly
Loudly

Loudly


Loudly er et nyt danskdesignet børnetøjsmærke, som laver virkelig fint og behageligt tøj til børn, både drenge og piger i alderen 2-12 år.

Loudly designer enkle, skandinaviske styles med stor tanke på børnene, der skal bære det. Tøjet og dets design er derfor altid super funktionelt og komfortabelt i bløde, lækre materialer - det vil for eksempel sige, at man hverken finder små, irriterende knapper eller svære lynlåse i tøjet, som kan "drille" børnene.
Loudlys smukke print udarbejdes i samarbejde med skiftende kunstnere og der stræbes altid efter, at printet skal inspirere børnene på den ene eller anden måde.

Bag mærket står danskeren Sussie Lund, som tidligere bl.a. har arbejdet som designer for veletablerede brands som Samsøe & Samsøe, Dyrberg/Kern og Noa Noa. Hun har oprindelig sin uddannelse som modedesigner fra Designskolen Kolding. Sussie bor i dag nord for København sammen med sin mand og to børn på 4 og 6 år.

Hos Abra-kadabra.dk er vi glade for at have Loudly i vores sortiment og ser spændt frem til, hvorledes mærket, designet og de forskellige styles vil udvikle sig, når nye kunstnere løbende får lov at sætte netop deres individuelle præg på de flotte, grafiske print.