Hjem Varer Little Remix
Little Remix

Little Remix


Little Remix er et nyt pust i modeverdenen, som har sit udspring i Designers Remix. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Charlotte Eskildsen sammen med hendes partner og nuværende CEO, Niels Eskildsen. Charlotte Eskildsen er i dag den kreative direktør både hos Designers Remix og Little Remix. Brandet er dansk og har sit hovedsæde i København. Little Remix har mange træk fra Designers Remix-voksenlinjen, og begge mærker har minimalismen i højsædet.
Little Remix til piger
Little Remix er til pigerne i alderen 4 til 18 år. Charlotte Eskildsen har gennem Little Remix skabt en platform for tøj, der er afslappende og klassisk men cool i dets udtryk. Generelt er tøjet stilrent, har en god pasform og lavet i kvalitetsmaterialer. Farverne er enkle og casual, men indimellem ser man de prangende farver som rød og grøn, der skiller sig ud. Accessories er også at finde i kollektionen. Specielt laver Little Remix fede tasker i forskellige størrelser og stile. Little Remix er alt i alt det perfekte brand til den lille fashionista.
Køb Little Remix hos Abra-Kadabra
Hos Abra-Kadabra.dk kan du opleve de fede styles fra Little Remix i vores showroom i Nørresundby. Her står vi altid klar til at hjælpe, og er du i tvivl om størrelsen, så har vi også prøverum, hvor tøjet kan prøves. Har du ikke mulighed for at kigge forbi vores showroom, står vi også altid klar til at hjælpe over mail eller telefon. Endvidere tilbyder vi gratis fragt på alle ordre over 399,- og gratis gaveindpakning, hvis det skal gives som gave.
< 1 2 >