Hjem Varer Liewood
Liewood

LiewoodMed respekt for både en mors ønske om rene linjer samt et barns uskyld og legesyge designer danske Liewood uimodståeligt sengetøj, sengetæpper og sengerande af GOTS-certificeret økologisk bomuld med de smukkeste, grafiske print. Ambitionen er at producere top-lækre produkter, der indbyder til såkaldt "slow living" i en holdbar kvalitet og design, så det holder år efter år fra én generation til den næste.

Bag brandet står Anne Marie Lie og Anja Skov, der med en angloficeret sammensmeltning af deres efternavne udgør Liewood. Begge brænder de for økologi, kvalitet, design og æstetik og har med en baggrund inden for henholdsvis modebranchen og grafisk design også en stor faglig viden om det. Og det er netop én af årsagerne til, de stiller høje krav til hele processen, når det kommer til at udarbejde og producere deres fine kollektion. En anden årsag er, at de begge også er mødre, hvorfor de på det personlige plan også har fingeren på pulsen, når det kommer til den moderne families ønsker og behov. De fortæller, at de gerne vil møde den moderne familie med produkter, der matcher nutidens tendenser - og det mener vi hos Abra-kadabra.dk bestemt også de gør rigtig godt med deres flotte kollektion.

Vi er derfor særdeles stolte af at kunne præsentere sengetøj fra Liewood til både baby, junior og voksen i enkle og legesyge, grafiske prints som Cat, Paperplane, Panda, Leaf, Cloud, Space, Rabbit og Mr. Bear.