Hjem Varer Levi's
Levi's

Levi'sI 1800-tallets Amerika havde guldgravere hårdt brug for bukser, som fungerede og kunne holde til arbejdets krævende udfoldelse. Levi Strauss og Jacob Davis fik derfor den idé at kombinere denimstof med nitteforstærkninger, så lommer mm. ikke så nemt blev revet af. Opfindelsen fik de patent på d. 20. maj 1973 - samme dag som de legendariske blue jeans, som vi kender dem i dag, kom til verden. Bukserne blev hurtigt et kæmpe hit og er det stadig den dag i dag, hvor de dog er gået fra at være traditionelle arbejdsbukser til moderne allemandseje.
Historien om den klassiske 501 model er efterhånden lang. De lækre jeans, som vi kender dem i dag, har undertiden gennemgået en masse tilretninger og forbedringer. I 1886 tilsatte man f.eks. det velkendte Two horse brand i læder, som stadig sidder på alle bukser og udgør en stor del af designet. Mærket symboliserer buksernes styrke og gode kvalitet. I 1890 fik modellerne sine kendte numre, der fulgte en ekstra baglomme med og senere det røde red tab logo. I 1937 blev bukserne på flere måder gjort mere hverdagsagtige, idet folk f.eks. begyndte at klage over rifter i deres møbler fra baglommernes spidse nitter. Navnet Levi's blev printet på begge sider af red tab logoet og i 1966 brandes mærket i en tv-reklame, hvorefter de unge virkelig tog det til sig. Resten er historie.

Levi's jeans, jeggings og leggings er efter vores mening verdens bedste bukser. De holder - både deres kvalitet og design - og så fungerer de til både børn og voksne, hverdag og fest. Match dem med de lækre t-shirts, sweatshirts og skjorter for et cool og fuldendt Levi's look eller blød dem op med overdele fra andre mærker. Hos Abra-kadabra.dk fører vi et stort udvalg til både dreng, pige, baby, børn og unge i størrelser fra 6 mdr. til 16 år.
< 1 >