Hjem Varer Kenzo
Kenzo

Kenzo


Verdensberømte KENZO er et fransk luksusbrand, som blev grundlagt i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada. Med sig fra østen bragte han et "jungletema" ind i sine kollektioner, der ellers var meget inspireret af Paris, Eiffeltårnet mm. Derfor havde hans kollektioner den japanske silhuet kombineret med den parisiske chick. Kenzo Takadas første butik hed "Jungle Jab" og var placeret i Paris. Den første kollektion, der blev vist fra Jungle Jab var på en 176 meter lang runway, og derfra tog det fart. Der gik ikke længe før brandet blev verdensomspændende, og allerede i 1980'erne kom tøjet til Danmark, hvor det hang i Birger Christensen på Strøget. Det var også i 1980, at modehuset officielt fik navnet Kenzo. De farverige blade, blomster, planter og vilde dyr, som tøjet tog udgangspunkt i dengang, pryder fortsat tøjet idag, idet det stadig er enormt karakteristisk for brandet. Deres tøj er blevet båret af mange kendte som Rihanna, Beyoncé og Selena Gomez.
Det velkendte tigerprint
Særligt er highend tøjmærket kendt for dets ikoniske broderede tiger sweatshirt, som kommer i alskens farver fra sæson til sæson. Disse sweatshirts er et absolut must-have til dit barns garderobe. Tigerprintet er også at finde på eksempelvis kjoler, trøjer og t-shirts. Du kan selvfølgelig også finde meget andet end tigerprintet hos Abra-Kadabra.dk. Vi forhandler både badetøj, bukser, sandaler, accessories, tasker og meget mere fra Kenzo. Du vil med sikkerhed finde noget fra Kenzo, som dit barn vil blive glad for i mange år.
Kenzo børnetøj hos Abra-Kadabra.dk
Hos Abra-Kadabra.dk vægter vi højt, at vi er dit foretrukne valg, når du skal handle Kenzo tøj til børnene. Derfor yder vi altid god service og tilbyder derudover gratis fragt på alle ordrer over 399,-. Vil du glæde andre med en gave, pakker vi også ind ganske gratis hos Abra-Kadabra. Vi sørger derudover også altid for, at der er et bredt udvalg på shoppen, til priser som alle forældre kan være med på. Er du på jagt efter et godt tilbud på Kenzo børnetøj, så hold øje med vores udsalg, hvor vi løbende smider nye styles på. Dyk ned i vores online Kenzo-univers, og hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. God shopping!
< 1 >