Hjem Varer Calvin Klein
Calvin Klein

Calvin Klein


Calvin Klein er et førende amerikansk brand, der bliver solgt over hele verden. Brandet blev grundlagt i 1968, og har siden fået markant succes verden over. Tøjet og undertøjet er målrettet den modebevidste og sofistikerede person. Med modeller og frontfigurer som Justin Bieber, Kate Moss og Kim Kardashian West har brandet virkelig formået at placere sig i toppen som et luksusbrand. Derfor kan du med sikkerhed klæde dit barn i tøj og undertøj fra Calvin Klein.
Undertøj til drenge og piger
Mærket er i høj grad kendt for sit undertøj med deres logo i elastikkanterne. Abra-Kadabras udvalg af Calvin Klein tager udgangspunkt i undertøj. Calvin Klein har kvaliteten i højsædet, hvad angår deres produkter, og dette kan specielt mærkes i deres undertøj. Til drenge kan du finde et par lækre boxershorts. Til piger kan du finde et par fine basistrusser eller hipsters som kan kombineres med en matchende basistop. Med disse basisdele er dit barn sikret komfortabelt undertøj, der samtidig også er stilrent og flot.
Homewear - Til de hyggelige stunder
Hos Abra-Kadabra fører vi også et bredt udvalg af Calvin Kleins Homewear. Under Homewear finder du sweatshirts, t-shirts, leggins, nattøj mm., der alt sammen har det tilfælles, at det er behagligt og hyggeligt at have på. Dog betyder dette ikke, at der gås på kompromis med designet. Alle styles fra Calvin Klein er perfekte til skolebrug såvel som hjemmebrug - måske undtagen nattøjet. Swimwear fra Calvin Klein er også at finde hos Abra-Kadabra.
< 1 >