Hjem Varer Birkenstock
Birkenstock

Birkenstock


I mere end 230 år har Birkenstock familien
gennem generationer beskæftiget sig med at designe og producere sko og sandaler. Også derfor er kvaliteten af fodtøjet i dag så god, idet det bygger på mange års erfaring med faget og processen.
Det allermest særlige ved Birkenstocks sandaler er den specielle fodseng, dvs. selve den flade, som fødderne hviler på. Denne er nemlig designet således, at den ortopædisk støtter fødderne helt perfekt og ikke udsætter dem for unødige
og usunde belastninger. Fodsengens høje kant beskytter f.eks. tæerne fra slag, det specielle tågreb styrer tæerne og fremmer den naturlige rullende bevægelse af foden, svangstøtten hjælper med at skifte presset fra fodens midterste del til den forreste og det lækre ruskindsdække på en bund af kork skaber et sundt klima omkring foden. Derudover er der bagtil også en indre og ydre svangstøtte, som giver hælen stabilitet, samt en dyb hælskål som giver solidt fodfæste. Og sidst men ikke mindst er de jo super smarte at se på i deres meget forskellige farver og designs. Også derfor sælges skoene idag også over hele verden og er manges absolut foretrukne stykke fodtøj, da de yder støtte til både fødder, led og ryg. Særligt er det en yndet arbejdssko for f.eks. læger, sygeplejesker og tandlæger, men sælges i stor stil også som helt almindelige hverdags- eller sommersandaler til både mænd, kvinder og børn. De senere år har Birkenstock derfor ikke kun været at finde i specialforretninger og hos fodterapeuter, men også i mange modebutikker til voksne såvel som børn og unge - og Abra-kadabra.dk er selvfølgelig én af dem. Vi mener nemlig, børn og unges fodtøj skal være af absolut højeste kvalitet, så hvert et skridt i livet kan tages med god jordforbindelse og støtte:)