Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Cookies
Abra-Kadabra.dk anvender cookies med henblik på at forbedre din oplevelse af sitet. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at vores webshop ikke fungerer optimalt. Abra-Kadabra.dk indeholder cookies fra tredjeparter.

Personoplysninger
Abra-Kadabra behandler dine oplysninger til varetagelse af følgende formål
Formål og typer af oplysninger:
  • Køb af varer på vores hjemmeside
  • Nyhedsbrevstilmeldning
  • Brugeroprettelse
  • Generelle formål som f.eks. overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling
  • IP-adressen anvendes til statistiske forhold i henhold til teknisk funktionalitet, trafikmåling og besøgsstatistik samt individuel og målrettet annoncering.

Abra-Kadabra indsamler oplysninger hos dig, gennem køb af varer på vores webshop bl.a. følgende kategorier af oplysninger :
  • Fornavn og Efternavn
  • Adresse og by
  • E-mail og telefonnummer
  • IP-adresse Juridisk grundlag for behandlingen

Det juridiske grundlag for behandlingen af oplysninger til brug for ovenstående formål er følgende:
  • Vores retslig forpligtelser med reklamation på salg
  • Vores retslige forpligtelser som dataansvarlig for oplysningerne
  • Vores retslige forpligtelser for at kunne dokumentere vores omsætning
  • Interesseafvejning i forhold til at dokumentere overholdelse af lovgivningen
  • Interesseafvejning i forhold til statistik og forretningsudvikling

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi vurderer herudover i forhold til interesseafvejning, hvornår data skal slettes. Vi følger generelt opbevaringspligten i forbindelse med reklamation på salg. De 5 år er til afslutning af igangværende reklamationer, hvor persondataen ligeledes vil være nødvendig for at kunne dokumentere købsaftaler. Dvs. alle persondata opbevares i 5 år efter seneste transanktion, hvorefter kundedata anonymiseres. Mailkorrespondance slettes ikke ifølge faste procedurer. Data fra ikke afsluttede ordrer anonymiseres efter 30 dage. Du vil altid på anmodning, kunne få slettet de data vi har registreret om dig, medmindre dataene opbevares til dokumentation for lovkrav.

Om indsamling af personoplysninger er frivillig eller obligatorisk
Det er obligatorisk som kunde hos Abra-Kadabra at afgive personoplysninger, herunder navn, efternavn, adresse, by, e-mailadresse og telefonnummer. Disse informationer skal bruges grundet vores retslige forpligtelser som er nævnt ovenstående. Vi indsamler også personoplysninger på baggrund af frivillig videregivelse af personoplysninger, hvilket sker gennem oprettelse af en konto hos os eller tilmelding af nyhedsbrev. Disse funktioner kan afmeldes igen.

Overførsel af personoplysninger til databehandlere
Abra-Kadabra overfører personoplysninger til vores databehandlere, som behandler (herunder opbevarer) personoplysningerne. Pt. er det :
IT-leverandør : SUMOStudio A/S
IT-leverandør : Webshipper

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter
Abra-Kadabra overfører ikke personoplysninger til tredjeparter Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret.
Henvendelse herom kan ske til: Abra-Kadabra, Poul Kjærsgaard på e-mail : pk@sdkbiler.dk tlf.: 41718133 Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.